O nama
Važni linkovi
Kontakt
Obrasci
Zakonodavstvo - SVIS
Naslovna
Zakon o zdravlju životinja
Afrička svinjska kuga (ASK)
Influenca ptica
Zdravlje životinja
Dobrobit životinja
Mreža veterinarskih usluga
Troškovi u veterinarstvu i naknade štete
Kućni ljubimci - nekomercijalno i komercijalno premještanje
Promet i označavanje životinja i njihovih proizvoda
Registracija objekata i subjekata
Sigurnost hrane
Odobravanje objekata u skladu sa Zakonom o zdravlju životinja
Hrana životinjskog podrijetla / Food of animal origin
UPISNICI OBJEKATA U POSLOVANJU S HRANOM ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA- SVI OBJEKTI / ESTABLISHMENTS DEALING WITH FOOD OF ANIMAL ORIGIN
Odobravanje objekata
Registracija objekata
Programi nadzora
Vodiči/upute
Popis zakonodavstva vezan za objekte u poslovanju s hranom životinjskog podrijetla
Popis zakonodavstva vezan za praćenje rezidua
Obrasci za pregled sirovog mlijeka
Vodič za subjekte u poslovanju s hranom u objektima za pročišćavanje živih školjkaša
Proizvodna područja za žive školjkaše (PRODUCTION AREAS FOR LIVE BIVALVE MOLLUSCS)
Hrana za životinje/Animal feed
Međunarodni promet
Veterinarski lijekovi
Koordinacija službenih kontrola
Veterinarska inspekcija
Praćenje rezidua / Antimikrobne tvari
Nusproizvodi životinjskog podrijetla / Animal by-products
Edukacije, stručni ispit, državni stručni ispit, higijenski minimum
Službeni i nacionalni referentni laboratoriji
Zakonodavstvo
Proizvodna područja za žive školjkaše (PRODUCTION AREAS FOR LIVE BIVALVE MOLLUSCS)
Mikrobiološka klasifikacija područja za uzgoj i izlov živih školjkaša
MIKROBIOLOŠKO RAZVRSTAVANJE UZGOJNIH PODRUČJA ZA ŠKOLJKAŠE - LISTOPAD 2024.
MIKROBIOLOŠKO RAZVRSTAVANJE IZLOVNIH PODRUČJA ŠKOLJKAŠA - RUJAN 2024.
Preglednik klasificiranih proizvodnih područja za uzgoj i izlov školjkaša CAPS2 projekt
Rješenje o klasifikaciji proizvodnih područja živih školjkaša - 24. listopad 2024.
Način obavještavanja o klasifikaciji proizvodnih područja živih školjkaša
Način klasifikacije i postupak s školjkašima kod kojih je utvrđen rezultat viši od 230 E. coli
E. coli - monitoring nesukladni rezultati unutar vremena preispitivanja RUJAN 2023 - LISTOPAD 2024.
Popis zakonodavstva
Pravilnik o evidenciji sljedivosti za proizvode ribarstva i žive školjkaše (Narodne novine, br. 68/18)
(PDF)
Pravilnik o mikrobiološkoj klasifikaciji i posebnim pravilima higijene živih školjkaša na proizvodnim područjima i područjima za ponovno polaganje (Narodne novine, br. 126/2022)
Obrazac
Obrazac o podrijetlu živih školjkaša
Ispiši stranicu
Baze podataka
VETIS
Lysacan
Jedinstveni informacijski centar za napuštene i izgubljene kućne ljubimce (JIC)
Informacije
Edukacije
Brošure
Postavite nam pitanje
Pronađite svog veterinara
Kalendar događanja