Sigurnost hraneOBAVIJEST KOMISIJE o provedbi sustava upravljanja sigurnošću hrane kojima su obuhvaćeni preduvjetni programi (PRP-ovi) i postupci koji se temelje na načelima HACCP-a, uključujući olakšavanje/fleksibilnost provedbe u određenim poduzećima u prehrambenom sektoru (2016/C 278/01) Smjernice o primjeni nekih odredbi Uredbe (EZ) br. 853/2004 o higijeni hrane životinjskog podrijetla https://ec.europa.eu/food/sites/food/files/safety/docs/biosafety_fh_legis_guidance_reg-2004-853_hr.pdf Smjernice o sustavima upravljanja sigurnošću hrane za male trgovce na malo prehrambenim proizvodima: primjena identifikacije opasnosti, ocjenjivanja i kontrola u mesnicama, trgovinama mješovitom robom https://ec.europa.eu/food/sites/food/files/safety/docs/biosafety_fh_legis_guidance_mngt-systems-sfr-fsms_hr.pdf
|